Mai am o nelamurire ,am vazut pe site ca pachetul trebuia sa contina si un cablu HDMI ,iar eu nu am avut ,stiu ca am avut un pret bun asa ca nu e o pierdere ,dar vreau totusi sa ma lamuriti
Multumesc , puteti trimite cu posta colet simplu ca e mai ieftin (cam 6 lei) . Eventual va intreb acum ,aveti separat telecomenzi de egreat eg r1 cu care ar merge acest player (hd200a) impreuna cu firmware-ul de egreat eg r6b si cat ar costa (telecomanda)? EDIT : Daca aveti puteti sa o puneti impreuna cu cablul hdmi ramburs pretul telecomenzii .Multumesc din nou
Buna ziua, am vazut ca in sfarsit au aparut pe site HiMedia HD900A, puteti sa-mi spuneti daca e valabila vreo promotie pentru acest model si care ar fi aceasta? Multumesc pentru raspuns.
daca dati comanda saptamana aceasta, primiti varianta cu wireless inclus, la acelasi pret ca in trecut (anterior am avut varianta fara wireless). Promotia e valabila si pentru HD900B
Promotie si la HD300A si HD200A, detalii in primul post.
Ma scuzati, puteti fi mai explicit? Nu stiu care a fost pretul pentru cel fara wireless. Sa inteleg ca este vorba de 529 lei+taxele de curierat? In mod normal pretul ar fi fost mai mare? Va multumesc pentru intelegere.