Media Player Himedia 910B

Media playere capabile de a reda fişiere 3D

Re: Media Player Himedia 910B

Mesajde radus » 26 Sep 2013, 13:49

din dorinta ca cele constatate ca sunt probleme cu m.p. HIMEDIA 910B , sa fie intemeiate , am facut tot felul de incercari .
am instalat din nou fw 1.0.5.7.dupa 1.0.6.0, fenomenele ca imi arata ,,Media is Removed'' , sau manifestat la fel , am reinstalat fw 1.0.6.0, la fel .
am instalat insa fw 1.0.4.20, care era initial cand am primit m.p. care a fost sigilat ..........
si totul functioneaza perfect , atat pe filme cat si muzica .dupa multe teste facute ,deci se mentine functionarea corecta ..
ce explicatie imi dati ?
cum sa procedez in continuare ?
multumesc pt sprijinul acordat pana acum.
radus

Mesajde Admin » 26 Sep 2013, 14:30

în principiu dacă merge cu 1.4.20, vă recomand să-l păstraţi cu această versiune.
la primul semn că se manifestă problema cu acest FW însă vă rog să-l trimiteţi la noi.
Admin
Site Admin

Mesajde radus » 26 Sep 2013, 20:12

MULTUMESC FOARTE MULT.
in principiu ,la ce il folosesc eu , muzica si filme ,functioneaza corect si ma multumeste
nici nu stiu ce imbunatatiri aduce FW 1.0.5.7. sau 1.0.6.0. sa imi dau seama daca mi.ar fi utile.
si vreau sa corectez o expunere de a mea ,precum ca FW 1.0.6.0.face automat schimbare privind filmele SBS sa OU .
ma zapacisem si eu si schimbasem de fapt setarea PLASMEI de la detectie 3D de la NORMAL la AVANSAT ,nu m.p. o facea ,fac precizarea pt a nu deruta posesorii de m.p. Himedia 910B.
radus

Mesajde Ciukardel » 23 Dec 2013, 14:32

Am si eu acelasi player si sunt foarte dezamagit.Am aceleasiprobleme si multe altele.Aproape ca nu exista functie care sa nu faca pb.De exemplu acum nu-l mai pot conecta wireless la router.Nu memoreaza setarile si la fiecare conectare trebuie :oops: sa le pun manual.sunt total dezamagit.Intru pe acest site sperand intr.o minune cu un update care sa rezolve aceste probleme,dar..…
Ciukardel

Mesajde Admin » 25 Dec 2013, 11:33

e bine că aveţi garanţie atunci, şi îl puteţi trimite pentru a fi verificat gratuit.
Sărbători fericite!
Admin
Site Admin

Mesajde andsoare » 20 Ian 2014, 12:33

Buna ziua,

Detin acest media player de cateva luni. Nu prea am avut timp sa ma joc cu el, dar va pot spune ca este sub asteptari.
Sistemul de operare este foarte vechi. Flash player-ul suportat este de asemenea foarte vechi. Am facut up date de firmwire dar nu s-a facut nici o schimbare vizibila.
Problema mea este ca de cate ori vreau sa vizionez un film indiferent de mediul de stocare dupa care ruleaza primesc urmatorul mesaj de eroare: MEDIA IS REMOVED
Am facut up-grade, am facut down-grade.....degeaba. Acelasi mesaj.

Va rog spuneti-mi ce mai pot face sau daca am vreo speranta ca aceasta problema se va rezolva. Media player-ul este cumparat de la emag, dar din pacate nu mai gasesc factura. Am certificatul de garantie in original. Se poate trimite in garantie produsul in conditiile specificate mai sus?

Va multumesc,
andsoare

Mesajde Admin » 20 Ian 2014, 14:24

Produsul NU este mini-pc.
sistemul de operare nu este foarte vechi : este o versiune de Linux concepută special pentru redare cât mai optimizată video+audio.
dacă vă referiţi la android, este tot ce se poate face având în vedere limitările hardware.

pentru detalii referitoare la garanţie folosiţi rma.mo.ro
Admin
Site Admin

Anterior

Înapoi la Himedia HD900A, HD900B, HD910A, HD910B