Va multumesc pentru faptul ca ati avut o comunicare foarte prompta pe PM.
Azi de dimineata am contactat magazinul de la care am achizitionat produsul, au fost foarte intelegatori, am mers si am inlocuit produsul fara nici-o problema!
Am inceput configurarile, au decurs fara probleme, s-a autentificat, conectat la google play fara probleme, fara erori de ssl....tot ceea imi doream de la el merge brici acuma!
Evident ca a fost un aparat cu probleme (se intampla si la case mai mari), dar sper ca cel inlocuit sa fie conform asteptarilor.
Evident ca-l voi tine in teste sustinute, sa vad tot ceea ce poate face, dupa care voi face o recenzie.
Recunosc ca am fost putin enervat si sincer am crezut ca specificatiile tehnice afisate nu corespund cu produsul real (aveam market, dar nu mergea...aveam browser...mergea mai mult nu...) etc.!
Precizez ca la playerul inlocuit nu am apucat sa testez foarte multe (doar acele parti care tineau de motivul pe care l-am cumparat), dar, conform celor spuse de dvs., intra-adevar nu sunt probleme si este chiar OK raport calitate/ pret!
Am reusit sa instalez o aplicatei de pe play si am mutat-o pe card....sincer simt ca se misca ca un android acum.
Am postat aici si nu pe PM, deoarece vreau sa se stie ca intre importator/vanzator/client - in aceata situatie, a existat o relatie excelenta, si sper ca pe acest topic (transformat din "probleme" in "intrebari") sa se poata rezolva toate nelamuririle coforumistilor legate de acest subiect!
Sunt sigur ca vor mai fi multe intrebari, probleme...dar sper ca in cazul meu, rezolvabile!
Cu stima,
Andrei
PS: Ca sa nu plec cu mana goala....cam pe cand se preconizeaza un update in care chinezariile sa fie inlaturate (ma refer strict la aplicatiile chinezesti, mai mult ca inutile ca prezenta, nu ca ar face ceva rau! Dar e pacat ca ecranul default sa fie aibe ceva inutil in RO

)