de adiatric » 25 Iul 2012, 15:15
Un player bun.
Am pus un hdd de 750gb 5400rpm, si din pacate alimentatorul cu care a venit nu a facut fata.
Alimentatorul de la HD200A ar trebui sa aiba la iesire 2A, dar se pare ca nici 1A nu dezvolta. Asa ca am cautat un adaptor USB la JACK, apoi cu un incarcator usb de 2.1A a functionat din prima.
Media playerul are nevoie de cel putin 1500mAh, 500mAh pentru HDD si 800-1000mAh pentru circuitul mediaplayerul.
Ca hdd extern merge si fara alimentare.
Am vazut pe multe sit-uri ca chipsetul integrat este realtek 1055. Chipsetul intern este defapt un Realtek 1055DD iar placa de baza este revizia 1.2A. Deasemenea include o mufa pentru JTAG, in cazul unei resoftari gresite.
Orice firmware compatibil Realtek 1055DD ar trebui sa mearga pe acest player,
dar e posibil ca telecomanda sa nu functioneze. Oricum nu are rost al soft deoarece cel prezent functioneaza foarte bine.
Referitor la incalzirea mediaplayerului, puneti hdd de 5400rpm nu de 7200rpm, eventual un hdd de laptop din categoria eco, care consuma mai putin curent si se incalzeste mai putin. Se recomanda deasemnea prinderea hdd-ului cu 3 suruburi de placa cu circuitele integrate.